Verbouwen in omgeving Amsterdam

Van wild plan naar gedegen constructie

Ons doel: uw verbouwing ontzorgen, van A tot Z.

Amstelstaete is bouwbedrijf, aannemer en projectbegeleider in één. Wij nemen uw verbouwing volledig uit handen, van ontwerpfase tot de oplevering. En, we zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Op deze pagina vindt u meer informatie over verbouwen, renovatie en vergunningen. AmstelStaete helpt u van funderingsherstel tot dakopbouw.

Verbouwen

Duidelijke afspraken, geen verrassingen

Verbouwen met Amstelstaete betekent dat u rustig kunt slapen; u hoeft zich niet druk te maken over vergeten vergunningen, een uit de hand gelopen tijdslijn of onduidelijke kosten op uw budget. Alles wat bij uw verbouwing komt kijken, bespreken wij vooraf duidelijk met u. Wij houden ons aan de afspraken die we met u maken. Altijd.

 

Wat kan AmstelStaete voor u betekenen?

 • Funderingsherstel Amsterdam
 • Dakreparatie
 • Een dakopbouw realiseren
 • Uitgraven van souterrain of kelder
 • Uitbouw of aanbouw van uw woning of pand
 • Gevelrenovatie incl. voegwerk
 • Badkamer verbouwing
 • … en al uw andere verbouwingsplannen!

 

Een strak plan van aanpak en goede nazorg

Weet u precies wat u wilt? Of is uw plan nog in de beginfase en wilt u advies over wat überhaupt mogelijk is? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Amstelstaete zorgt ervoor dat uw verbouwing perfect wordt uitgevoerd en zo lang mogelijk in topconditie blijft. Correctie in stucwerk of een losse plint na de oplevering? Daar doen we niet moeilijk over. Ook goede nazorg staat op ons visitekaartje.

 

Verbouwing te duur?

Wij kopen uw vastgoed ook op

Renovatie

Een sterke basis voor uw huis

Veel mensen zien een funderingsherstel als een noodzakelijk ‘kwaad’, maar het is juist een moment om de mogelijkheden van uw pand eens goed te bekijken. Wellicht kan uw pand een extra waardeverhoging krijgen door uitgraven van een kelder of souterrain.

 

Funderingsherstel

Amstelstaete heeft inmiddels een goede expertise opgebouwd met funderingsherstel. Wij zorgen ervoor dat dit intensieve verbouwingsproject blijvende waarde toevoegt aan uw pand. Wij kunnen het gehele traject voor u regelen, van eerste ontwerp tot en met de oplevering. Kom bij ons langs voor een vrijblijvend advies over funderingsherstel en bijkomende mogelijkheden.

 

Funderingen met en zonder kelderbouw

In sommige huizen is het mogelijk om de bestaande (ondiepe) kelder of kruipruimte uit te graven, zodat een hoogwaardig souterrain ontstaat. Dit kan een fantastische extra plek worden om in te wonen, te studeren of te werken.

 

Kunt u uw eerste verdieping verhogen?

Ook het hoger maken van een bestaande ‘begane grond’ etage is mogelijk in sommige huizen. Als de woning dan toch ‘open ligt’ en u heeft de mogelijkheid om een waardevolle extra investering te doen, dan is dit hét moment. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw pand.

Maatwerk

In uw huis is vaak meer mogelijk dan u denkt. Of het nu gaat om onderhoudsvrije design-kozijnen, zakelijke inbouwkasten of walk-in-closet; door creatief en efficiënt naar ruimtes te kijken, kunnen we ook uw wensen realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over project-op-maat.

Neem contact op »

Vergunningen

Wat mag wel en wat mag niet?

In een bruisende, populaire woonstad zoals Amsterdam heeft u te maken met vele regels, wetten en vergunningen. Stuk voor stuk tijdrovende zaken waar u niet op zit te wachten, maar die wel goed geregeld moeten zijn. Amstelstaete heeft gedegen ervaring met renovaties in steden zoals Amsterdam. We kennen de wetten, regels en voorschriften. Voor ons zijn er geen verrassingen, dus voor u ook niet. Wij zorgen ervoor dat u een duidelijke checklist krijgt voor de administratieve zaken. Ook kunnen wij, als u dat wilt, alle aanvragen voor u overnemen.

 

Energielabel of puntentelling? Zo geregeld

Ook de aanvraag van een energielabel of puntentelling voor huurwoningen nemen wij graag van u over. Dat scheelt toch al gauw weer een paar uur van uw tijd.

Voorbeelden van administratieve zaken en aanvragen die u (als het aan ons ligt) echt niet zelf hoeft te doen:

 • vergunningsaanvraag
 • puntentelling huurwoning
 • energielabel

 

Gebruik ons uitgebreide netwerk van professionals

Zoekt u bepaalde expertise voor uw verbouwing? U kunt altijd een beroep doen op ons uitgebreide netwerk van ervaren professionals. We werken onder andere samen met makelaars, taxateurs, architecten, technisch tekenaars en interieurarchitecten.

Wij helpen u graag verder

Wat wilt u gaan aanpakken in uw huis? Wat is mogelijk binnen uw budget? Welke (verborgen) kwaliteiten heeft uw pand? Deel uw wensen en ideeën met ons en wij zorgen voor een duidelijk plan en een heldere offerte.

Bel 020 – 261 96 71