Over ons

Wat kunt u van Amstelstaete verwachten?

‘Su casa es mi casa’

Bij Amstelstaete gebruiken we de spreuk graag omgedraaid. We behandelen uw pand als het onze. Dat betekent dat we niet zomaar tevreden zijn. We leveren de verbouwing perfect op. ‘Mooi’ is mooi tot in de hoekjes. ‘Helemaal af’ is keurig afgewerkt en opgeruimd.

Efficiënt en duidelijk

Wij houden van efficiëntie en duidelijkheid.

Voor u betekent dat: een prettige samenwerking en heldere communicatie. Wij geven u regelmatig updates. We zorgen voor een soepele en efficiënte verbouwing. We houden ons aan de afspraken: als we A zeggen, zeggen we ook B.

Goede gesprekspartner

We nemen ruim de tijd voor uw wensen.

We laten u meerdere mogelijkheden zien die uw verbouwing nóg beter en mooier kunnen maken. Op basis van uw wensen en het beschikbare budget ontwerpen wij vervolgens een duidelijk plan en heldere offerte.

Bespreek uw plannen met ons

We zijn benieuwd naar uw wensen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een gesprek over de mogelijkheden van uw locatie en budget.

Historie

Ferdinand Tijsseling startte Amstelstaete in 2005. Het bedrijf ontstond vanuit het kopen van appartementen in oude staat. Deze werden voor eigen rekening en risico verbouwd en later weer verkocht. Dit is later uitgegroeid tot het ontwikkelen van hele panden in en rondom Amsterdam.

Ferdinand startte met verbouwingen van woningen in de regio Amsterdam. Hierbij richtte hij zich op hoge kwaliteit, duidelijke communicatie en een efficiënte aanpak. Zijn werkwijze viel op en er volgden grotere en uitgebreidere projecten.

Bij de eerste opdrachten bouwde hij zelf nog mee; later richtte hij zich op het ontwerpen, aansturen en begeleiden van ontwikkelingsprojecten.

Naar aanleiding van de vele positieve reacties van de afbouw, is besloten om onze kennis en kunde te delen aan externe partijen.

Amstelstaete nu: van funderingsherstel tot dakterras maken

Inmiddels kunt u bij Amstelstaete terecht voor alles wat met bouwen te maken heeft, van funderingsherstel tot dakrenovatie, gevelrenovatie, het uitbouwen van uw woning en alles daartussenin. Ook vergunningen en andere administratieve zaken neemt Amstelstaete u graag uit handen. Lees meer over onze aanpak op de pagina ‘Verbouwen‘.

Naast verbouwen kunt u ook terecht bij ons voor de verkoop van uw woning.

Uw contactpersoon

Ferdinand

Directeur

Ferdinand adviseert over projectontwikkeling en vertaalt uw wensen in een duidelijk en aantrekkelijk verbouwingsproject.

Wij helpen u graag verder

Wat wilt u gaan aanpakken in uw huis? Wat is mogelijk binnen uw budget? Welke (verborgen) kwaliteiten heeft uw pand? Deel uw wensen en ideeën met ons en wij zorgen voor een duidelijk plan en een heldere offerte.

Bel 020 – 261 96 71