Nieuwe fundering of funderingsherstel Amsterdam

Een sterke basis voor uw woning of pand

De fundering vormt een sterke basis voor uw huis of pand. Is uw huis of pand in omgeving Amsterdam toe aan funderingsherstel? AmstelStaete is een gerenommeerd bouwbedrijf uit Amsterdam en kent de woningen in Amsterdam als geen ander. Wij zorgen ervoor dat funderingsherstel blijvende waarde toevoegt aan uw pand.

Een nieuwe fundering of funderingsherstel biedt mogelijkheden

Funderingsherstel klinkt erg rigoureus, omdat dit natuurlijk de basis van ieder pand betreft. Echter is een nieuwe fundering ook het juiste moment om de mogelijkheden van uw pand eens te bekijken. Ooit gedacht aan een kelder? Of misschien wel aan een souterrain?

Kelder of souterrain creëren

Altijd al een kelder willen hebben? Funderingsherstel is het juiste moment om meteen uw wens van een kelder te realiseren. Of heeft u wellicht al een kelder? In sommige panden is het mogelijk om uw bestaande kelder verder uit te graven, zodat er een waardevol souterrain ontstaat. Een souterrain of kelder kan een waardevolle toevoeging zijn voor uw pand of woning en tevens de waarde van uw pand of woning aanzienlijk verhogen.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Amsterdam?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor funderingsherstel voor uw pand of woning in Amsterdam.


Wij helpen u graag verder

Wat wilt u gaan aanpakken in uw huis? Wat is mogelijk binnen uw budget? Welke (verborgen) kwaliteiten heeft uw pand? Deel uw wensen en ideeën met ons en wij zorgen voor een duidelijk plan en een heldere offerte.

Bel 020 – 261 96 71