Dakreparatie Amsterdam

Duidelijke afspraken, geen verrassingen

AmstelStaete is gespecialiseerd in de renovatie van woningen en panden in Amsterdam. Dakreparatie is daar een belangrijk onderdeel van. Amsterdam kent vele authentieke panden en daar hoort een specialistische aannemer uit Amsterdam bij.

Is uw woning in Amsterdam toe aan dakreparatie?

Het is belangrijk dat het dak van uw woning goed is. Is uw dak toe aan renovatie? Dan biedt dit vaak extra mogelijkheden, waaronder de isolatiewaarde van uw woning verhogen. Er gaat veel warmte verloren wanneer uw dak niet goed geïsoleerd is. Uiteindelijk levert een dakreparatie dus vaak ook minder energiekosten op.

Dakopbouw Amsterdam

We spraken net al over een beter isolatiewaarde voor uw woning door middel van dakreparatie. Heeft u echter al eens nagedacht over het maken van een dakopbouw of dakterras voor uw woning in Amsterdam? Dan kunt u extra genieten van het mooie uitzicht van de stad! Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van een dakopbouw en over de mogelijkheden bij uw woning.

Dakreparatie offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden en naar de kosten van een dakreparatie in Amsterdam? Deel uw wensen en ideeen met ons en wij zorgen voor een duidelijk plan en een heldere offerte. Uiteraard geheel vrijblijvend. Vul daarvoor ons contactformulier in of bel 020 – 261 96 71.

Wij helpen u graag verder

Wat wilt u gaan aanpakken in uw huis? Wat is mogelijk binnen uw budget? Welke (verborgen) kwaliteiten heeft uw pand? Deel uw wensen en ideeën met ons en wij zorgen voor een duidelijk plan en een heldere offerte.

Bel 020 – 261 96 71